Dia Internacional dels Museus i La Nit dels Museus al MORERA

Lloc

MORERA. Museu d'Art Modern i Contemporani de Lleida

Afegir al calendari

Aquest 2024, la celebració del Dia Internacional dels Museus coincideix amb la Nit dels Museus, ambdós seran dissabte 18 de maig. El MORERA. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida per celebrar-ho obrirà les portes de manera gratuïta a tots els visitants amb un horari especial.

El Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida obrirà les portes de 10 a 14h i de 16 a 24h.

L’horari habitual s’allarga fins a mitjanit amb motiu de la celebració europea de la Nit dels Museus. Per assegurar un bon funcionament es recomana la reserva prèvia d’entrades.

La col·lecció del MORERA: Arrels i horitzons. Més d’un segle d’art

L’exposició que dona el tret de sortida al nou MORERA és un recorregut cronològic des de finals del segle XIX fins a l’actualitat, que posa l’accent en algunes de les obres de la col·lecció que permeten explicar moments rellevants de la nostra història. Fins al 2 de febrer del 2025 hi podrem veure l’obra d’artistes del tombant del segle XIX al XX, el dinamisme de la Lleida dels anys trenta, l’impacte de la Guerra Civil Espanyola i l’exili o la irrupció dels nous formats tecnològics a partir de l’era dels 2000, entre d’altres.

Una mostra que vol presentar la col·lecció que el Museu ha anat consolidant amb el pas dels anys, la qual, a hores d’ara, supera les 5.000 obres d’art. A través d’una acurada selecció, de prop de 450 obres, hi trobarem autors cabdals del patrimoni artístic català com Jaume Morera, Xavier Gosé, Antoni Garcia Lamolla, Leandre Cristòfol, Enric Crous, Josep Iglésias del Marquet, Palmira Puig, Rosa Siré, Alba G. Corral, Alfons López, Albert Bayona i Antoni Abad, entre d’altres.

Consulta tota la programació de la Nit dels Museus a la ciutat de Lleida.

Sigues Comunitat MORERA

Forma part del Museu i gaudeix d’avantatges i descomptes!

Vull ser Comunitat MORERA