Els millors desitjos per al 2023

9 GENER, 2023

Carta de Guillem Viladot a Leandre Cristòfol, 1955 (FDLC003317) Arxiu Leandre Cristòfol. Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida

A les portes d’acomiadar l’any 2022, el Morera us desitja unes molt bones festes. Nadal ja és aquí i, també, la benvinguda a l’any 2023, un any en el qual hem dipositat totes les nostres il·lusions i esforços.

Un any que marcarà la nostra història i que, per fi, ens oferirà un espai propi a la rambla de Ferran, núm. 13. El 2023 inaugurarem el Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida.

T’hi apuntes?

Aquestes festes, viatja per les constel·lacions del Morera

Les festivitats nadalenques són, també, un moment d’aturar-nos i descansar. I, per aquelles estones, en què els àpats s’han de pair o en els quals necessitem desconnectar, et proposem un viatge a través de les constel·lacions del Museu.

Tota la nostra col·lecció es troba connectada a través de constel·lacions a l’univers del Morera, una plataforma interactiva des d’on pots descobrir les més de 5.000 obres que custodia el Museu, els seus artistes creadors així com creacions audiovisuals, reculls de premsa o publicacions.

Navega i descobreix els artistes, les obres, les exposicions on han participat o els articles de premsa que els hi han dedicat.