I tu, què n’esperes del MORERA?

15 de juny de 2023

El professor del Col·legi Maristes-Montserrat de Lleida, Pere Pifarré; la llibretera de La Sabateria, Estefania Reñé; i la ballarina de l’escola Dancescape, Sandra Valls, s’han posat davant la càmera per dir-nos què n’esperen del MORERA. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida.

Tres veus que impulsen la nova campanya de comunicació del museu presentada a través de les xarxes socials i als carrers de la capital del Segrià. A les portes de començar l’estiu, volem fer del museu un espai de participació obrint les portes, metafòricament, per a conèixer què n’esperen els lleidatans del nou MORERA.

Des del Museu volem escoltar, llegir i aprendre de totes les idees que tinguin les persones del nostre entorn per configurar un museu per a tothom. Des de propostes artístiques i activitats fins a possibles col·laboracions; sigui quina sigui la teva idea, la volem saber! 

Ser un museu social és un dels valors principals del projecte museístic i és per aquest motiu que ara és el moment de posar la ciutadania al centre i saber què n’esperen del nou projecte museístic que ben aviat obrirà les portes.

Digues la teva!